Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van wimperextensions

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Wimpers verven, wimpers krullen, wimperextensions. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende manieren om uw wimpers “mooier” te maken dat het soms lastig is onderscheidt te maken tussen deze verschillende termen. Wat betekent wimperextensions en wat zijn de voordelen en nadelen hiervan? In dit artikel leggen wij uit wat wimperextensions inhoudt en wat voor voordelen en nadelen hieraan verbonden zijn.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn extensions van wimpers die met een speciale wimperlijm een voor een op en tussen de natuurlijke wimpers worden gelijmd. Deze wimpers zijn permanent gekruld, waterbestendig en gemakkelijk aan te brengen en blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten. Voordelen van wimperextensions zijn dat je wimpers er vollere en langer uit zien en hierdoor een mooie direct oogopslag maakt. Daarnaast kan het geld besparen, doordat er geen mascara of wimperkrullers nodig zijn om jouw wimpers vol en een mooie kleur te geven. Je kunt dus direct uit je bed onderweg naar je werk e.d. Een nadeel is dat je er soms een allergische reactie van kunt krijgen. Door de wimperlijm aan jouw wimper en ooglid wordt vastgemaakt kan het soms leiden tot ontstoken ogen. Laat je dus goed informeren door jouw schoonheidsspecialist. Daarnaast is het ook niet bepaald gezond voor jouw wimpers het kan namelijk ervoor zorgen dat de wimpers sneller uitvallen hierdoor. Daarom is het belangrijk een wimperserum te gebruiken om je wimpers goed te blijven verzorgen. Ook moet je rekening houden met make-up remover, het is namelijk van belang dat je geen make-up remover gebruikt welke op olie basis gebaseerd is, dit kan namelijk ervoor zorgen dat jouw wimpers er zomaar afgaan of afveegt. Gebruik dus make-up remover op waterbasis.

Zit je te twijfelen om je wimpers te laten verven of om wimperextensions aan te brengen? Laat je dan goed informeren bij een schoonheidsspecialist wat voor jou de beste optie is.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?