Betekenis van verzwaringsdeken

0
(0)

Wat is een verzwaringsdeken?

Verzwaringsdeken, dat klinkt zwaar. Een verzwaringsdeken is een relatief zware deken die voorgeschreven kan worden aan mensen die kampen met een onregelmatige, onrustige nachtrust. Zij die lastig langdurig de slaap kunnen vatten kunnen baat hebben bij het slapen onder dit deken.

Hoe werkt een verzwaringsdeken?

Het werkt als volgt, het gewicht van een verzwaringsdeken of verzwaringskussen drukt comfortabel op het lichaam, wat een gevoel van geborgenheid en ontspanning opwekt. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker er eerder onder in slaap valt, minder woelt en zich veiliger voelt. Een verzwaringsdeken kan uitkomst bieden bij stress-, angst- en slaapstoornissen, en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, het syndroom van Down, het Asperger-syndroom, autisme evenals burn-out, boulimia en anorexia.  

Kamp je met behoorlijke klachten? Dan raden we het altijd aan professioneel advies in te winnen bij een arts of specialist. Een verzwaringsdeken is slechts een hulpmiddel en niet per definitie een eindoplossing voor jouw specifieke probleem.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?