Betekenis van Magento

0
(0)

Magento is een open source e-commerce platform. Op het platform van Magento kan je als bedrijf een e-commerce omgeving laten draaien. De software is officieel gelanceerd op 31 maart 2008. Destijds werd het platform ontwikkeld voor Varien in samenwerking met een groot aantal programmeurs actief in de open source community. Tegenwoordig heet het bedrijf Magento Inc. Van Magento zijn er verschillende edities beschikbaar. Voor het starten van een webshop is Magento goede software om te gebruiken. Let bij het kiezen van een hostingpartij dat je kiest voor een speciaal Magento webhosting pakket. Deze hosting is optimaal ingericht voor een Magento webshop.

Voordelen van Magento

Waarom zou je kiezen voor Magento? Wij hebben de voordelen van Magento hieronder op een rijtje gezet.

  • Doordat Magento open-source is, hoef je geen licentiekosten te betalen. Daarnaast zijn er enorm veel Magento ontwikkelaars, dus als je niet tevreden bent over je huidige ontwikkelaar dan kan je gemakkelijk overstappen naar een andere ontwikkelaar.
  • Magento is uitermate geschikt om een responsive gemaakt te worden. Dit betekent dat bezoekers van jouw webshop de website ook optimaal kunnen bezoeken op smartphone en tablet.
  • Zoekmachine vriendelijk. Magento webshops worden goed gevonden door zoekmachines, wat betekent dat je gemakkelijk gevonden wordt.
  • Veel promotiemogelijkheden binnen de software, denk aan kortingscodes, speciale kortingsmogelijkheden en nog veel meer.
  • Gemakkelijk te koppelen met betaalsystemen als iDeal of Paypal. Ook kan je de webshop gemakkelijk koppelen aan bezorgdiensten als PostNL.
  • Magento webshops zijn in bijna elke taal en valuta beschikbaar. Ideaal voor als je plannen hebt voor een internationale webshop.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *