Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van een zorgvergelijker

0
(0)

Het zorgseizoen is in volle gang en consumenten worden overal gevraagd om te komen zorgverzekering vergelijken en besparen via de handige zorgvergelijker. Maar wat zijn nu die zorgvergelijkers en hoe werken ze precies? We leggen het kort voor je uit.

Zorgvergelijker 2018

Op elke zorgverzekeringen website vind je zo een zorgvergelijker om te besparen op jouw zorgpremie voor 2018. Door de hoogte te kiezen van het eigen risico, te kiezen welke aanvullende pakketten je wenst en of je wel of geen vrije zorgkeuze wilt zet je de zorgvergelijker aan het werk. Door te selecteren worden de best passende zorgverzekeringen tevoorschijn gehaald. De verzekeringen die het best passen bij jouw situatie dus, gerangschikt op hoogte van de premie.

Onafhankelijk en gratis vergelijken

Deze sites beloven 100% onafhankelijk te zijn van welke zorgverzekering aanbieder dan ook. En voor het gebruik van de zorgvergelijker hoeft de consument niets te betalen. Het werkt zo dat de website waar de vergelijker op staat een vergoeding ontvangt wanneer de bezoeker doorgestuurd wordt en bij betreffende aanbieder een zorgverzekering afsluit.

Flink besparen op zorgpremie

Via deze zorgvergelijkers kan op jaarbasis tot wel honderden euro’s worden bespaard op de premie. Door slim na te denken hoe hoog het eigen risico mag worden en de juiste aanvullende pakketten te selecteren betaal je nooit te veel voor zorg die je toch niet gebruikt.

Overstappen van verzekeraar

Het is verstandig om ieder jaar even te kijken wat de premies zijn bij verschillende zorgverzekeraars. De verschillen lopen nogal uiteen en dat kan best wat geld schelen. Mocht je willen overstappen dan heb je de tijd tot en met 31 december. Dit is de laatste dag dat je kunt opzeggen bij jouw bestaande zorgverzekering. Mocht je opzetten dan heb je nog een maand de tijd, dus tot 31 januari om je aan te melden bij een andere zorgverzekering aanbieder.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Plaats een reactie