Betekenis van een house warming

0
(0)

Het organiseren van housewarming-activiteiten is een relatief modern fenomeen dat zijn oorsprong heeft in de Verenigde Staten. In het ‘verleden’ konden familie, vrienden en kennissen alleen op verjaardagen of regelmatige bezoeken nieuwe huizen bekijken. Tegenwoordig zijn er hiervoor zogenaamde “house warming parties”, die in ons land steeds vaker voorkomen. In feite is zo’n speciale bijeenkomst geen slecht idee. De elementen van het feest en de nieuwe woning vormen een goede combinatie, en vooral een prettige combinatie. Na het verhuizen met verhuismeesters is het van groot belang dat je weet wat een house warming is.

Wat is een housewarming?

House warmings betekent letterlijk je huis verwarmen. “Verwarming” wordt bereikt door het enthousiasme en de aandacht die het nieuwe huis krijgt van gasten. Een open dag, maar met een feestelijke sfeer, kunt u uw nieuwe huis laten zien aan familie, vrienden en kennissen.

House warmings kunnen bescheiden of groots zijn. Intiem en informeel of juist heel openbaar. Dit laatste is bijna nooit van toepassing op onze “gewone” mensen. Als u echter beroemd bent, kunt u deze uitdaging meestal niet ontlopen.

De house warmings bestaat uit heerlijke hapjes of een koud of warm buffet. Uiteraard zijn er drankjes, zoals heerlijke cocktails of champagne, om op je nieuwe huis te proosten. U kunt alles zelf klaarmaken, of een cateringservice huren, wat u niet alleen wat geld kost, maar u vooraf ook veel werk bespaart.

De tijd voor de housewarming van het huis is niet aan regels gebonden. Je kunt dit feest ‘s middags of’ s avonds houden, of ‘s avonds laat.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?