Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van e-mail hosting

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Wat is e-mail hosting?

Er zijn veel gratis opties die er zijn, en ze zijn geweldig voor prive-gebruik, maar als het gaat om zakelijke e-mail, is er maar een oplossing, en dat is e-mail hosting.

E-mail hosting is eenvoudig te krijgen opgezet. Het is meestal een optionele dienst die wordt geleverd bij het kopen van een domeinnaam en het hosten van de website die je daarop bouwt. Je kunt er echter ook voor kiezen om alleen e-mail hosting af te nemen en geen website te hosten bij dezelfde partij, daarover vertellen we je zo meer.

Een korte uitleg van hostingdiensten

We weten dat het lastig is om het verschil te begrijpen tussen elk van deze hostingdiensten. We geven je daarom nu een korte uitleg bij alle type hostingdiensten.

Web Hosting: Wanneer je aan web hosting denkt moet je denken aan een service die het mogelijk maakt dat jouw website online staat en bereikbaar blijft.

Domein hosting: Wat is domein hosting dan? Dit is eigenlijk de partij en locatie waar jij je de domeinnaam van je bedrijf hebt geregistreerd.

Email hosting: Hoewel het meestal is inbegrepen bij een web hosting pakket, is e-mail hosting een aparte dienst die je instaat stelt een of meerdere e-mailadressen te hangen aan je domeinnaam.

Bijvoorbeeld, als jouw domeinnaam mijnwebsite.nl is, dan is jouw e-mailadres bijvoorbeeld  naam@mijnwebsite.nl. Met een e-mailadres dat overeenkomt met jouw website maakt jouw bedrijf een professionele indruk. E-mail hosting houdt daarnaast jouw e-mail veilig en maakt het toegankelijk vanaf elke computer of telefoon met een internetverbinding, mits je jouw eigen inloggegevens gebruikt.

Vaak nemen mensen e-mail hosting en web hosting af bij dezelfde provider, hoef je dat niet te doen. Je kunt e-mail hosting alleen, zonder website hosting afnemen, wat betekent dat je kunt shoppen bij meerdere aanbieders naar de beste voorwaarden en service.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?