Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van dual play

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Dual play is een term die niet zo heel veel gebruikt wordt. De kans is groter dat je direct weet wat het betekent als we verklappen hoe we dit meestal noemen. Dual play betekent namelijk internet en TV en wordt ook wel 2 in 1 genoemd.

Een dual play pakket is een telecompakket voor bij jou thuis. Bijna elk huishouden in Nederland heeft zo’n soort pakket, want zonder zo’n pakket kun je geen reguliere televisie kijken en kun je thuis niet internetten. En met name dat laatst is natuurlijk niet meer van deze tijd. We kunnen niet meer zonder internet. We kijken wel met zijn allen steeds minder reguliere televisie, maar beide is nog erg populair. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Ziggo, maar ook KPN is een grote speler in deze diensten.

Als je wilt weten wat er bij jouw thuis mogelijk is, dan doen je er verstandig aan om dit te vergelijken. Tegenwoordig is op steeds meer en meer plekken de nieuwe standaard beschikbaar: glasvezel. Glasvezel vergelijken is dan ook bijna de nieuwe norm. Het is sowieso de moeite waard om te checken of dit ook al op jouw adres leverbaar is. Glasvezel is een stuk stabieler en het kan hogere internetsnelheden behalen. En dat is prettig gezien ons internetverbruik thuis. Met zo’n soort verbinding heb je nooit meer last van te traag internet. Heerlijk toch?

Als er nog geen glasvezel beschikbaar is, dan is er nog geen man overboord, want dan blijven er nog genoeg dual play pakketten over waar je uit kunt kiezen. Verschillende aanbieders hebben allemaal weer verschillende pakketten. Voor iedereen is er een geschikt pakket te vinden. Sta goed stil bij wat voor jou echt belangrijk is: de snelheid van het internet, maar ook de hoeveelheid TV-zenders. Heb je extra pakketten nodig? Of is de standaard eigenlijk wel voldoende? Neem even kort de tijd om dit goed te bekijken, want hiermee kun je flink wat geld besparen qua maandelijkse kosten. Er zit nogal wat verschil tussen de diverse pakketten.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?