Betekenis van drone

0
(0)

Wat is een drone?

Drones, oftewel onbemande luchtvoertuigen (UAV = Unmanned Arial Vehicles) zijn vliegtuigen die kunnen worden genavigeerd zonder menselijke piloot aan boord van het luchtvoertuig. Drones kunnen worden genavigeerd via besturing vanaf de grond, met behulp van een GPS-volgsysteem.

Sommige van deze drones zijn uitgerust met camera’s waarmee de gebruiker met behulp van gecontroleerde navigatie opnames kan maken en foto’s kan maken. Drones worden vaak gebruikt om op te nemen, sommige op een professioneler niveau, maar er zijn er veel die met drones vliegen als hobby.

Populariteit van drones

Drones zijn de laatste jaren in populariteit gegroeid en nieuwe modellen zijn de laatste tijd uitgebracht met nieuwere en betere functies. Drone-hobbyisten variëren van vaardigheidsniveaus, maar er zijn drones die zijn afgestemd op beginners. Sommige drones zijn uitgerust met een geheugenkaart waarmee de gebruiker beeldmateriaal kan opnemen en naar zijn computer kan uploaden. Drones worden genavigeerd via hun kanaalbesturing en zender; hoe hoger de kanaalregeling, hoe beter de gebruiker met een hogere snelheid door de drone kan navigeren.

Wat is het verschil tussen een drone en een quadcopter?

Er zijn veel termen verbonden aan drones, dus het kan verwarrend zijn bij het zoeken naar een nieuwe drone of het laatste drone-nieuws. UAV en quadcopters zijn correcte namen voor drones; een quadcopter om precies te zijn is een generieke term voor een vliegtuig uitgerust met vier hoofdrotors. Waar drone eigenlijk alle onbemande vliegende voertuigen en speelgoed beschrijft. Meer weten over drones, ga dan drones vergelijken en maak zelf je keuze.

Dit artikel is totstandgekomen met de schrijvers van Online kopen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *