Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van de E-chopper

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

De E-chopper: waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Dat kan kloppen, want de E-chopper bestaat pas sinds 2021. Een E-chopper is eigenlijk niets meer dan een elektrische scooter. Voluit betekent E-chopper dan ook elektrische chopper. Dit is de scooter van de toekomst, alles wordt immers steeds meer elektrisch net zoals bijvoorbeeld auto’s. Deze elektrische chopper staat bekend om de veiligheid, de techniek en de kwaliteit. Bovendien zijn de e-choppers niet lelijk, ze hebben een mooi en opvallend design. Ze zijn te krijgen in allerlei verschillende kleurtjes, zo is er altijd wel een kleur die bij je past. Zelf geen E-chopper aanschaffen maar op een E-chopper rijden met bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of om lekker te toeren met familie? Ook dat is mogelijk. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de E-chopper. Wie eenmaal op een chopper gereden heeft, wil nooit meer anders. Ben je benieuwd naar deze scooter van de toekomst? Lees dan vooral even verder.

 

Smart M2

Het model van de E-chopper wat nu bestaat is de Smart M2. Dit is een design wat speciaal is ontworpen voor twee personen. De elektrische chopper heeft een extra groot zadel en een geveerde achter brug. Dit zorgt dan ook voor een maximaal comfort wanneer je op de smart M2 rijdt. Bovendien heeft de Smart M2 de nieuwste led-technieken toegepast als het aankomt op de matrix knipperlichten. Je hebt hierdoor tot vijf keer beter zicht en je wordt goed gezien door andere weggebruikers. Hierdoor is de Smart M2 ook nog eens veilig. Met een volle accu kan deze elektrische chopper meer dan 120 kilometer rijden.

 

Kenmerken

De Smart M2 heeft een aantal unieke kenmerken. Zo heeft deze E-chopper zoals je net al kon lezen een erg krachtige accu. De accu verbruikt weinig stroom en je kan tot 120 kilometer rijden. Open het zadel en je kunt de accu er eenvoudig uithalen. De accu kan overal worden opgeladen. Verder is de chopper milieuvriendelijk. De chopper heeft geen schadelijke uitlaatgassen of vieze geurtjes. De E-chopper heeft bovendien een alarmsysteem. Op deze manier kun je de E-chopper makkelijk achter laten. Ook heeft de E-chopper zoals net ook al gelezen matrix led lampen. Verder zit er een geïntegreerd GPS systeem in. Dit systeem kun je bedienen met de app. Je kunt bijvoorbeeld in realtime de gereden routes bekijken. Als laatste laadt de chopper snel op. Binnen 4 uur is deze vol.

 

App

Zoals net al gezegd heeft de E-chopper een app. Dit is de app van Smart Wheelz. In de app kun je van alles. Je kunt routes bekijken of terugkijken in realtime. Je kunt ook instellen welke meldingen je wil ontvangen van de chopper. Ook kan het platform gebruikt worden als fleet management en kan meerdere voertuigen managen. Wanneer je op de verhuurmarkt zit is dit weer interessant.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?