Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van smart tv

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Iedereen heeft wel eens van een smart tv gehoord. Tegenwoordig lijkt het erop dat elke nieuwe tv de noemer smart tv meekrijgt. Maar wat is nou zo’n smart tv? In dit artikel duiken we dieper in de wereld van smart tv’s en proberen we duidelijk te krijgen wat er nou zo ‘’smart’’ is.

Onderscheidend aan een smart tv is dat deze televisies verbonden kunnen worden met het internet. Dit gebeurt meestal altijd door een draadloze verbinding over het wifinetwerk in je huis. Eenmaal aangesloten op het internet zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan je apps als Netflix, uitzending gemist, Spotify en YouTube vaak direct op je tv installeren. Je hebt op deze manier geen externe mediaspeler, PlayStation of Xbox. Je tv wordt dus eigenlijk beeldscherm en mediaspeler in één.

De betekenis van smart tv kan je dan ook formuleren als ‘’een tv die je kan verbinden met het internet om gebruik te maken van apps’’.

Wat kan je allemaal met een smart tv?

De mogelijkheden van een smart tv hangen af van de apps die op de tv worden aangeboden. De meeste smart tv’s hebben toegang tot standaard apps als; YouTube, Netflix, Spotify, Facebook, Skype, Uitzending Gemist, RTL XL en Videoland. Het exacte aanbod van apps verschilt per merk. Dit is dus iets om rekening te houden bij het aanschaffen van een nieuwe smart tv.

Enkele bekende smart tv-producten zijn; Samsung, LG, Philips en Panasonic. Het mooie van deze merken is dat er bijna altijd wel een mooie Smart tv-aanbieding te vinden is. Zo profiteer je dus van alle voordelen van een smart tv zonder te veel te betalen. Het kan soms een leuk bedrag schelen wanneer je gebruik maakt van een aanbieding of kortingscode. Er is eigenlijk altijd wel een aanbieding te vinden, klik op de bovenstaande link om direct te bekijken welke aanbiedingen er op dit moment zijn.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?