Betekenis van…

Simpele uitleg over complexe woorden

Betekenis van online marketing

Deze term wordt uitgelegd door:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inhoudsopgave

0
(0)

Voor bedrijven is het belangrijk dat zij meer naamsbekendheid verkrijgen. Je zult tenslotte eerst voor jezelf een naam moeten maken voordat je klanten krijgt. Een manier om meer internetverkeer naar jouw website te krijgen is door online marketing toe te passen. Dit zijn marketingkanalen en -methodieken die er voor zorgen dat jouw website meer gerichte bezoekers kan ontvangen.

SEO marketing

Bij SEO (zoekmachine optimalisatie) optimaliseert men de website voor het beter vindbaar worden op relevante zoektermen. Deze SEO zoektermen zijn woorden die van belang zijn om jouw website hoger in de Google te krijgen. Deze zoektermen hebben normaal gesproken een relatie met het product dat je aanbiedt. Iemand die een website heeft met onderbroeken heeft dus zoektermen nodig die op onderbroeken slaan. Een paar voorbeelden van mogelijke trefwoorden zijn: “onderbroeken online, onderbroeken kopen, onderbroeken aanschaffen”. Door het integreren van deze woorden in je tekst kun je jouw website dus sneller bekend maken.

SEA marketing

Hier gaat het om betaalde advertenties in de zoekresultaten in Google (en andere zoekmachines). Per klik die geplaatst wordt moet de adverteerder betalen.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van verkopen waarbij je producten van een derde op je site aanbiedt. De link plaats je op jouw pagina, als mensen via die link iets kopen dan krijg jij een deel van de opbrengst. Dit is dus een vorm van internet inkomen waarbij je zelf geen producten hoeft in te kopen. Je hoeft je alleen maar aan te sluiten bij een affiliatie marketing programma, een van de meest bekende hier van is Amazon. Zij hebben een groot assortiment en veel mensen maken deel uit van hun affiliatie marketing programma.

Iedereen kan eigenlijk gemakkelijk aan affiliate marketing beginnen, aangezien het enige wat u nodig hebt een website is. Om een goede kickstart te krijgen kan je een cursus volgen, zoals de AMR die Reviewify onder de loep heeft genomen. Je kunt er ook mee beginnen door tutorials te volgen op YouTube of door de website van andere affiliate marketeers te bekijken om inspiratie op te doen.

Social media marketing

Op social media wordt ook een hele hoop aangeboden. Denk maar eens aan alle fitnessmodellen met hun sportsponsers. Het gebruik van social media voor economische doeleinden is dus ook een vorm van affiliatie marketing. Instagram is het meest bekende platform dat wordt toegepast voor inkomen. Social media is dus een handige manier om meer volgers te krijgen en om extra inkomsten te krijgen uit internetgebruik.

E-mail marketing

Bij deze vorm van adverteren wordt er een strategie uiteengezet voor het verkrijgen van mailadressen en het geautomatiseerd versturen van mailings.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemmen telling: 0

Tot nu toe nog geen stemmen! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor u was!

Laten we deze post verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?